Bakan Avcı "Hayalimdeki Türkiye" yarışmasının ödüllerini verdi  
Bakan Avcı

Bakan Avcı "Hayalimdeki Türkiye" yarışmasının ödüllerini verdi

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın öğrenciler, aileleri ve öğretmenleriyle bir araya geldiği Hayalimdeki Türkiye konulu resim ve afiş yarışması ödül töreni MEB Tevfik İleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Bakan Avcı

Çözüm Yayınları’nın düzenlediği yarışmanın ödül töreninde konuşan Bakan Avcı, sanatta yarışmanın zor bir iş olduğunu vurgulayarak projeye destek verenlere ve yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür etti.

Yarışma konusunun da çok güzel olduğunu ifade eden Bakan Avcı, "Proje, belki sözlerle ifade edilemeyecek pek çok güzel şeyi, hayali, çocukların gözünden görme fırsatı veriyor" dedi.

 

“İlkemiz, az laf çok iş”

Öğrenciliği boyunca kendisini en çok etkileyen kişinin resim öğretmeni Cevat Ülger olduğunu söyleyen Bakan Avcı, bu vesileyle Ülger´i hatırlamaktan da memnuniyet duyduğunu dile getirdi.  Bakan Avcı, “Şimdi bizim Millî Eğitim Bakanlığında bir ilkemiz var, az laf çok iş. Onun için çok konuşmuyoruz daha çok işe bakmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Konuşmanın ardından Bakan Avcı, yarışmada ilkokul  düzeyinde ödül alan Elif Balcı, Efe Yıldırım, Buket Baydoğan; ortaokul seviyesinde ise Remzi Anday Son, Buse Özdemir ve İrem Keçeci´ye hediyelerini verdi. 

Bakan Avcı´ya da Elif Balcı ile Remzi Anday Son´un birincilik alan tabloları hediye edildi. 

Haberin Videosu:

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.