KOVİD-19'A ÖZEL SİTE  
KOVİD-19'A ÖZEL SİTE

KOVİD-19'A ÖZEL SİTE

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kovid-19 salgını sürecinde Bakanlığın yaptığı çalışmalara daha kolay ulaşılması için hazırlanan "covid19.meb.gov.tr" internet sitesinin yayına açıldığını duyurdu.

Millî Eğitim Bakanlığı; salgın sürecinde öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin Bakanlık çalışmalarıyla ilgili bilgileri kısa sürede edinmeleri ve kullanıcıların salgınla ilgili istediği envanterlere kolayca ulaşmasını hedefleyen "covid19.meb.gov.tr" internet sitesini kullanıma sundu. 
 
Sitenin içeriğinde "Uzaktan Eğitim, Rapor, Yayın ve Bilgilendirmeler, Hijyen Koruma, Destek ve Teşvikler, Okulum Temiz, Yasal Düzenlemeler, Mesleki Gelişim" gibi salgın sürecini doğrudan ya da dolaylı olarak ilgilendiren birçok çalışma bulunuyor. 
 
"covid19.meb.gov.tr" de salgın sürecinde öğrencilerin akademik ve sosyal yaşamlarının aksamaması, öğretmenlerin mesleki gelişim imkânlarından haberdar olmaları, velilerin uzaktan eğitim ve salgınla ilgili bilgilerinin arttırılması hedeflendiği gibi okul yöneticilerinin Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen faaliyetlere daha kolay ulaşmaları da amaçlanıyor.
 
Salgınla ilgili 7 ara yüz altında toplam 51 alt başlıkla kullanıcılarına "EBA Asistan ve MEB Asistan" imkânı sunan "covid19.meb.gov.tr", salgın süreciyle ilgili yanlış bilinenleri de düzeltmek için tasarlandı.  
 
Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Salgın sürecinde Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalara daha kolay ulaşılması için hazırladığımız 'http://covid19.meb.gov.tr' internet sitemiz yayına açılmıştır. Tüm öğrenci, veli ve meslektaşlarıma sizler için hazırlamış olduğumuz bu siteden faydalanmanızı tavsiye ederim." ifadelerini kullandı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.