BAKAN ÖZER, ADIYAMAN'DA BEŞPINAR EĞİTİM KAMPÜSÜNDE AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI'NA KATILDI  
BAKAN ÖZER, ADIYAMAN'DA BEŞPINAR EĞİTİM KAMPÜSÜNDE AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI'NA KATILDI

BAKAN ÖZER, ADIYAMAN'DA BEŞPINAR EĞİTİM KAMPÜSÜNDE AFET KOORDİNASYON TOPLANTISI'NA KATILDI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Adıyaman'da Beşpınar Eğitim Kampüsünde Afet Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Özer sonrasında Kampüs alanında öğretmenlerle iftarda bir araya geldi.


Bakan Özer, Afet Koordinasyon Toplantısı'nda 27 Mart'ta eğitim öğretime başlayan Adıyaman'ın Kahta, Gerger, Sincik, Samsat, Çelikhan ilçelerindeki son durum ve diğer ilçelerde devam eden çalışmalara ilişkin bilgi aldı, planlamaları değerlendirdi.

 

Koordinasyon toplantısına Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Adıyaman Vali Vekili Muhammet Tugay, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Gelen, Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Murat Süt, Adıyaman Millî Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı ve ilçe millî eğitim müdürleri katıldı.

 

Özer, toplantı sonrasında Beşpınar Eğitim Kampüsü'nü ziyaret ederek burada LGS, YKS hazırlık kurslarınıdaki öğrencilerle sohbet etti.

 

Özer, Beşpınar Eğitim Kampüsü alanında depremzede öğretmenlerle iftarda bir araya geldi

Millî Eğitim Bakanı Özer, Beşpınar Eğitim Kampüsünde öğretmenlerle birlikte iftar yaptı. Öğretmenlerin depremi yaşayanlara destek olmak için her türlü faaliyetin içinde yer aldığının altını çizen Özer, şunları kaydetti: "Hepinize minnettarız, tüm aileler adına şükranlarımızı sunuyoruz. Öyle ki 40 binin üzerinde gönüllü öğretmenimiz sahada oldu. O gönüllü öğretmenlerimiz memleketlerine gitmemek için, gönüllülük sürelerini uzatmak için her görüştüğümüzde bizden destek istediler. Yani öyle bir duygu ki öyle bir aşk ki vatandaşın derdiyle hemhâl olmak için,  onun derdini çözmek için gerçekten gece gündüz demeden büyük fedakârlık gösterdiniz. Sizlere Bakanlığım adına en içten şükranlarımı sunuyorum. Devlet, millet el birliğiyle bu zorlu süreçlerin üstesinden gelineceğine inandığını ifade eden Özer, "Ben hepinize şükranlarımı sunuyorum, minnet duygularımı ifade ediyorum." diyerek öğretmenlere Hayırlı ramazanlar dileklerini iletti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.