BAKAN TEKİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI  
BAKAN TEKİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAKAN TEKİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Bakan Tekin mesajında şunları söyledi: 
 
"Bir huzur iklimi olan bu mübarek ayın ardından kardeşlik, esenlik ve barış esintisinin yayılarak zamanı ve mekânı kuşatacağı Ramazan Bayramı'na giriyoruz. 
 
Hep olduğu gibi bu bayram da yine memleketimizin, mahallemizin, ailemizin birlik ve beraberliğini kuvvetlendirecek. Bu vesileyle hepimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, anne-babalar öncelikle birbirimizle, aile büyüklerimizle, akraba ve komşularımızla hürmetle bayramlaşalım; kırgınlıkları ve küskünlükleri bertaraf edelim, aramızdaki muhabbet ve sevgiyi çoğaltalım.  Bu bayramı da hastalarımızın, yaşlılarımızın ve kimsesizlerin bayramı yapalım.
 
Yeryüzündeki kötülüklere karşılık sevgiyi, saygıyı, şefkati ve vefayı bütün âleme yaymak için direnen, umut ve azimle çalışan herkese bir hediye olan bu bayramın esenlik getirmesini temenni ediyorum. 
 
Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin tek tek mübarek Ramazan Bayramlarını kutluyor, sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmemiz temennisiyle aziz milletimi muhabbetle selamlıyorum."

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.